LinkedIN-koulutus.

"Me, Tradenomit, tilasimme Pipsalta LinkedIn-webinaarin jäsenillemme. Hän esiintyi kuin superstara ja palaute oli sen kanssa linjassa, hän sai mielettömän 4,9/5 arvosanan! Osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä Pipsan jakamaan tietoon ja he saivat runsaasti konkreettisia vinkkejä LinkedInin käyttöön.

 

Kouluttajana Pipsa on positiivinen, olemuksensa on luonnollinen. Hän on ammattilainen, jonka kanssa on todella helppoa työskennellä. Jos tarvitset LinkedIn-kouluttajaa, Pipsa on se, kenen puoleen kääntyä!"

- Jori Karjalainen, asiantuntija, Tradenomit

"

Onnistu linkedinissä.

Näinä aikoina LinkedInin merkitys on vielä suurempi kuin ennen. Se pitäisi nyt viimeistään saada kuntoon ja tässä koulutuksessa/webinaarissa opit kaiken oleellisen, miten saat LinkedInisi parhaaseen mahdolliseen iskuun, olit sitten työnhaussa, haluat tuoda asintuntijuuttasi esille, rakentaa henkilöbrändiäsi tai tehdä lisämyyntiä.

Onko LinkedInin valjastaminen työnhakuun hankalaa? Tuntuuko LinkedInin algoritmit vaikeilta ymmärtää? Tuntuuko siltä, että LinkedIn-aktiivisuus on vain alansa ehdottomille huipuille ja "mitä sanottavaa mulla muka olisi "? Miten erottautua muista LinkedInin käyttäjistä edukseen? Miten LinkedInissä myydään omia palveluita?

Tässä webinaarissa saat vastaukset näihin kysymyksiin.

Tässä koulutuksessa tulet oppimaan:

  • täyttämään LinkedIn-profiilisi tavoitteellisesti tukemaan työnhakua

  • LinkedIn-aktiivisuuden DOs & DON'Ts

  • miksi verkostosi on äärimmäisen tärkeä asia

 

Nämä kaikki kolme pitää olla kunnossa, että LinkedIn-tekemisesi on varmasti parhaassa työnhakuiskussa. Vain yksi tai kaksi osiota ei vielä riitä. Saat myös aimo annoksen buustia ja itsevarmuutta LinkedIn-aktiivisuuteesi! 


Kenelle LinkedIn-koulutus on tarkoitettu?

Valehtelematta ihan kaikille, joita LinkedIn-tekeminen kiinnostaa. Tästä saa hyötyä niin opiskelijat, työttömät, työssä olevat, juniorit, seniorit, asiantuntijat, yrittäjät toimitusjohtajat, HR, myynti, markkinointi, ikoninmaalaajta, kaikki. Tietysti räätälöin koulutuksen niin, että se osuu kohderyhmäänsä, mutta kohderyhmärajoituksia ei ole.Miksi Pipsa?

Jaan koulutuksessa niitä oppeja, joita olen LinkedInin super userina itse oppinut viim. 3 vuoden varrella oppinut – ja jakanut jo kymmenille, sadoille muille. Vinkit, neuvot ja tsempit on kaikki toimiviksi todistettu.

Omia LinkedIn-lukujani v. 2020:

- 23k suoraa kontaktia
- omien postausten näkyvyys 4,5 miljoonaa
- 90 päivän profiilivisiitit ~6500 - 9500
- 1 iso kaupallinen yhteistyö LinkedInissä
- 90% inbound-myynti

- Koulutusteni NPS on 83 ja viimeisempien LinkedIn-koulutusteni arvosanat on 4,9/5 (Tradenomit) ja 4,7/5 (eCraft)

 Hinta alk. 1500 € /1,5 h 

Osallistujapalautteita:

 Olipa tehokas tietopaketti LinkedInin tarjoamista mahdollisuuksista! :) Monesta jutusta tiesin jo ennestään, mutta paljon tuli uuttakin. Tykkäsin erityisesti täsmävinkeistä profiilin viilaamiseen ja siitä, että sivuttiin myös algoritmiasioita.

 

Aiemmin en ole tiennyt ollenkaan, millä perusteella LinkedInissä jotain näkyy ja jotain muuta ei. Tai miten rekrytoijat löytävät potentiaalisimmat työnhakijat. Se oli myös ihan huippua, että annoit käytännön vinkkejä siihen, miten omaa aktiivisuustasoaan saa nostettua. Pienin, helpoin askelin ja rutiinin löydyttyä kohti haastavampaa. Ihan niin kuin minkä tahansa uuden tavan oppimisessa.

 

Olet Pipsa todella hyvä kouluttaja: selkeä, pirteä, asiasi tunteva ja huumorintajuinen. Puolitoista tuntia täyttä asiaa, eikä kertaakaan tullut vilkuiltua kelloa. Mahtavaa! Kiitos! <3

LinkedIn-webinaarin osallistuja

Koko webinaarin ajan oli innostunut tunnelma, kaikki esimerkit olivat selkeitä ja sain paljon käytännön vinkkejä siitä, mistä lähteä liikkeelle ja mikä merkitys profiiliin tehdyillä muutoksilla on. Kiitos!

LinkedIn-webinaarin osallistuja

-

Informatiivinen, mutta tiivis paketti olennaisimmista asioista. Oikeasti konkreettisia asioita, eikä vain ammattijargonia ja hienolta kuulostavia lauseita.

LinkedIn-webinaarin osallistuja

-

Monta vuotta etsin kiinnostusta LinkedIniä kohtaan turhaan. Mutta Pipsa sytytti kipinän, jota en halua sammuttaa!

LinkedIn-webinaarin osallistuja

House of Ikigai

Y-tunnus: 3016402-2

Helsinki

© 2018-2020 by Pipsa