top of page

LinkedIN-koulutus.

Missään muussa ammatillisessa somessa et saa omille, tiimisi, opiskelijoidesi, järjestösi jäsenten postauksille kymmeniätuhansia näyttökertoja ilmaiseksi. LinkedInissä se potti on jaossa viikottain – kunhan tuntee alustan ja algoritmien salat... Yleisönä postauksillesi on 1,5 miljoonaa suomalaista (työikäistä ammattilaista) alalta kuin alalta, tuhansia rekrytoijia, yrittäjiä, HR-asiantuntijoita. Miten päädyt haluamallasi viestillä/teemalla ihmisten fiidiin ja jäät heidän mieleen positiivisesti? Miten selättää "sisältömörkö"? Miten tehdä itsestä henkilöbrändi? 

Organisaatio, haluatko saada tietoosi nämä salat? Haluatko koulutuksen, jossa kaikkiin kysymyksiisi ja ihmetyksiisi vastataan energisesti ja ymmärtäväisesti? Hyvä! Siinä tapauksessa skrollaa alas!

House_of_ikigai5-04 (1).png

Onnistu linkedinissä.

organisaatiot

LINKEDIN MIDI

LinkedInin yleiskoulutus mille tahansa organisaatiolle/ryhmälle. Koulutettavana; esim. opiskelijat, työnhakijat tai liittojen jäsenet yms.

 

Näinä aikoina LinkedInin merkitys on suurempi kuin koskaan. LinkedIn pitäisi viimeistään nyt ottaa haltuun ja tässä webinaarissa opit kaiken oleellisen, miten saat LinkedInisi parhaaseen mahdolliseen iskuun, olit sitten työnhaussa, haluat alkaa tuoda asiantuntijuuttasi esille tai tehdä palvelujasi tunnetuksi yrittäjänä.

Koulutus sopii erilaisille organisaatioille, järjestöille ja yhdistyksille.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään tämä koulutus juuri teidän tarpeisiinne!

LINKEDIN PRO

Haluatko auttaa organisaationne työntekijöitä ja asiantuntijoita ottamaan LinkedInin haltuunsa? Jos et itsekään ole vielä LinkedInin huippukäyttäjä, kannattaa kääntyä sellaisen – minun – puoleen!

Koulutan teistä kaikki LinkedIn Pro -tasoiseksi niin profiilin, verkoston kuin aktiivisuudenkin saralla. Koulutuksessa syvennytään näihin aiheisiin, jolloin perusteet on jo hyvä olla hallussa.

Koulutus sopii erinomaisesti asiantuntijaorganisaatioille, pk-yrityksille ja järjestöille. Kerrallaan n. 10-50 osallistujalle.

 

Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää teidän haasteista ja tarpeista, jolloin räätälöin koulutuksen sopimaan juuri niihin!

LINKEDIN-HENKILÖBRÄNDI

Tässä koulutuksessa hypätään heti LinkedInin syvään päätyyn, henkilöbrändäämiseen. Olet jo käyttänyt LinkedIniä perustasolla, ja haluat nostaa tekemisesi seuraavalle tasolle. Jos olet kovan tason ammattilainen tai yrittäjä, tämä on sinulle.

 

Henkilöbrändäämisestä puhutaan paljon ja moni sitä yrittää, mutta saattaa päätyä ehkä Cola-Olliksi tai Pähkinä-Miikaksi. Ei näissäkään tietenkään mitään vikaa ole, mutta minkä ammatillisen etuliitteen sinä haluat omaan nimeesi liitettävän? 

Laita minulle viestiä, niin tehdään sinustakin itsesi näköinen, tunnistettava ja samaistuttava henkilöbrändi!

"Me, Tradenomit, tilasimme Pipsalta LinkedIn-webinaarin jäsenillemme. Hän esiintyi kuin superstara ja palaute oli sen kanssa linjassa, hän sai mielettömän 4,9/5 arvosanan! Osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä Pipsan jakamaan tietoon ja he saivat runsaasti konkreettisia vinkkejä LinkedInin käyttöön.

 

Kouluttajana Pipsa on positiivinen, olemuksensa on luonnollinen. Hän on ammattilainen, jonka kanssa on todella helppoa työskennellä. Jos tarvitset LinkedIn-kouluttajaa, Pipsa on se, kenen puoleen kääntyä!"

- Jori Karjalainen, asiantuntija, Tradenomit

"

palautTEIta:

Olipa tehokas tietopaketti LinkedInin tarjoamista mahdollisuuksista! :) Monesta jutusta tiesin jo ennestään, mutta paljon tuli uuttakin. Tykkäsin erityisesti täsmävinkeistä profiilin viilaamiseen ja siitä, että sivuttiin myös algoritmiasioita.

 

Aiemmin en ole tiennyt ollenkaan, millä perusteella LinkedInissä jotain näkyy ja jotain muuta ei. Tai miten rekrytoijat löytävät potentiaalisimmat työnhakijat.

 

Se oli myös ihan huippua, että annoit käytännön vinkkejä siihen, miten omaa aktiivisuustasoaan saa nostettua. Pienin, helpoin askelin ja rutiinin löydyttyä kohti haastavampaa. Ihan niin kuin minkä tahansa uuden tavan oppimisessa.

 

Olet Pipsa todella hyvä kouluttaja: selkeä, pirteä, asiasi tunteva ja huumorintajuinen. Puolitoista tuntia täyttä asiaa, eikä kertaakaan tullut vilkuiltua kelloa. Mahtavaa! Kiitos! <3

LinkedIn-webinaarin osallistuja

Koko webinaarin ajan oli innostunut tunnelma, kaikki esimerkit olivat selkeitä ja sain paljon käytännön vinkkejä siitä, mistä lähteä liikkeelle ja mikä merkitys profiiliin tehdyillä muutoksilla on. Kiitos!

LinkedIn-webinaarin osallistuja

Informatiivinen, mutta tiivis paketti olennaisimmista asioista. Oikeasti konkreettisia asioita, eikä vain ammattijargonia ja hienolta kuulostavia lauseita.

LinkedIn-webinaarin osallistuja

Monta vuotta etsin kiinnostusta LinkedIniä kohtaan turhaan. Mutta Pipsa sytytti kipinän, jota en halua sammuttaa!

LinkedIn-webinaarin osallistuja

hymyilevä kuva Pipsa Arosta kahvilassa
bottom of page