MEDIA

Kuuntele ja lue Haastatteluitani ja bloggauksiani erinäisissä medioissa ALTA.
Haluatko haastatella minua tai kuulla näkemyksiäni mentoroinnista, työelämäaiheista, työnhausta, yrittäjyydestä tms?
 
Ota yhteyttä: pipsa@pipsa.fi.

BusinessFM

2/2019

Millainen oli 1. vuoteni yrittäjänä? BusinessFM:n Roni Malinen haastatteli ja minä kerroin. Kerroin myös, että v. 2019 haluan keskittyä puhekeikkoihin ja workshopeihin sekä tietysti ensirakkauteeni yksilömentorointiin. Kuuntele haastattelu alta!

duunitori

11/2018

Unelmatyöpaikan löytämisestä puhutaan paljon, mutta entä jos oma unelma on vielä hukassa? Duunitorin työelämäuutiset haastatteli minua yhdestä lempiaiheestani: unelmaduuneista, niiden löytämisestä – ja skooraamisesta. Miten oma mentori voi auttaa? Lue juttu alta!

PIilo-osaajat

9/2018

Mitä on henkilöbrändi? Säälittävää itsensä ja erinomaisuutensa korostamista somessa? NO EI TODELLAKAAN. Kävin puhumassa Piilo-osaajat goes MiB -tapahtumassa henkilöbrändistä ja sen merkityksestä työnhaussa ja sen ulkopuolella. Piilo-osaajien Ronja Iso-Heiko bloggasi esitykseni parhaista paloista. 

MARKKINOINTI-KOLLEKTIIVI

5/2018

Miksi yritykset hakevat 2-in-1 -ihmeitä markkinointikoordinaattoriksi? Miksi markkinoinnin osaaminen ei ole tarpeeksi, vaan tähän rooliin ympätään yleensä (vähintään) graafikon pätevyys? Lue Markkinointikollektiivin blogiin kirjoittamani teksti alta!

BusinessFM

3/2018

Tuntuuko työnhaku vaikealta? Ehkä tarvitset sparraajan? BusinessFM:n Roni Malinen haastatteli minua ensi kerran heti yritykseni perustamisen jälkeen. Mitä mentorointi käytännössä tarkoittaa ja mikä vaikutus LinkedInillä on työnhaussa? Kuuntele haastattelu!

COSMOPOLITAN

2/2018

Kuka tukee sinua silloin, kun saat yhdeksännet pakit työnhaussa? Kuka kannustaa sinua hakemaan juuri sitä työtä, jota todella tahdot? No mentori tietenkin! Cosmopolitan haastatteli minua ja ensimmäistä mentoroitavaani aiheesta.

Lue juttu alta!

Kuuntele ja lue Haastatteluitani ja bloggauksiani erinäisissä medioissa.
Haluatko haastatella minua tai kuulla näkemyksiäni mentoroinnista, työelämäaiheista, työnhausta, yrittäjyydestä tms?
 
Ota yhteyttä: pipsa@pipsa.fi.

House of Ikigai

Y-tunnus: 3016402-2

Helsinki

© 2018-2020 by Pipsa