top of page
Naurava kuva Pipsa Arosta kesäisellä laiturilla
House_of_ikigai-15.png
Heips!

House of Ikigai on yhden naisen powerhouse: LinkedIn-koulutus, employer branding, henkilöbrändäys, puhe- ja juontokeikat, moderni markkinointi, työnhakumentorointi ja – kaikki hoituu. Tutustu rauhassa sivuihini ja ota yhteyttä!

Tsekkaa myös ilmaiset, ladattavat harjoitukseni täältä.

HOUSE OF IKIGAI

Pipsa ARO

kouluttaja, puhuja
& työnhakumentori
Employer Branding Manager
kaikin puolin hyvä tyyppi

MItä rakastan tehdä.

KOULUTTAA

Rakastan inspiroida, oivalluttaa ja voimaannuttaa ihmisiä. Oli se sitten auttaa heitä onnistumaan työnhaussa ja/tai LinkedInissä, löytämään omat vahvuutensa, CV:n/työhakemuksen laatimisessa tai henkilöbrändäyksessä! Olen energinen, asiantunteva ja pidetty puhuja. Ole yhteydessä – haluan auttaa teitäkin! :)

mentoroida

Jo v. 2016 asti olen mentoroinut kymmeniä upeita ja lahjakkaita ihmisiä löytämään unelmiensa työpaikan ja uran – sekä sparrannut lisäksi satoja netissä, tapahtumissa ja livenä. Mentorointi on ikigaini, kaikista rakkain tehtäväni maan päällä. Haluan auttaa ihmisiä löytämään töitä. 🦄

BRÄNDÄTÄ

Autan nyt yrityksiä myös employer brandingissa! Konsultoin urasivujen optimoinnissa, osaajapersoonissa ja kandipolun määrittämisessä, oikeiden viestikulmien löytämisessä ja kommunikoinnissa, some- ja sisältömarkkinoinnissa ja erityisesti LinkedInin hyödyntämisessä, mitä employer brandingiin tulee.

Pipsa
House_of_ikigai_kuvitus-13 (1).png

KUKA PIPSA?

Olen aurinkoinen, asiantunteva ja hauska tyyppi. Innostun kaikesta aina super paljon: nyt eniten siitä, miten voin auttaa organisaatioita ottamaan LinkedInin haltuun, mutta myös kuinka tehdä aitoa ja vaikuttavaa employer brandingia. Olen tullut tunnetuksi työnhakumentorina, ja vaikken tällä hetkellä niinkään paljon tee yksilömentorointeja, puhun työnhausta, tsemppaan työnhakijoita ja jaan työnhakuvinkkejä ilmaiseksi LinkedInin puolella. Se tulee aina olemaan suuri osa olemassaoloani – ja vaatimatonta yhden naisen missiotani pelastaa suomalainen työelämä. 🤗 Olen toiminut yrittäjänä v. 2018 lähtien. Rakastan sitä.

Olen hyvin aktiivinen somessa, erityisesti LinkedInissä. Siellä sekä seuraan keskusteluja että sparraan ajatuksiani employer brandingin, teknologian, HR:n, rekrytoinnin ja tietysti mentoroinnin huippujen ja innovaattoreiden kanssa. Opin jotain uutta joka päivä, siksikin suosittelen kaikkia aktivoitumaan LinkedInissä mitä pikimmiten! Olen kova tyttö ottamaan kantaa vaikeisiin asioihin, kuten työpaikkakiusaamiseen ja naisten kohtaamaan syrjintään työelämässä. Rakastan myös Instaa, jossa olen saanut ympärilleni maailman ihanimman yhteisön. ❤

Vapaa-ajallani katson hyviä sarjoja, pelaan Nintendo Switchillä Animal Crossingia ja Mario Party Superstarsia, käyn museoissa ja konserteissa, opettelen tuntemaan uutta kotikaupunkiani Berliiniä, tapaan ystäviäni ja nauran paljon – nautin elämästäni.

Tutustu minuun, ammatilliseen osaamiseeni ja ikigaihin lisää täältä.

Ota yhteyttä:

pipsa_aro_isot-21(1)_edited.jpg

Pipsa Aro

  • LinkedIn

Ota minuun yhteyttä, niin katsotaan, miten voin sinua auttaa!

PALAUTETTA ASIAKKAILTANI.

LinkedIN-koulutukset:

Suomen Yrittäjät järjesti LinkedIn-teemaisen webinaarin Pipsan kanssa. Webinaarista tykättiin saaden positiivista palautetta osallistujilta. Pipsan kanssa työskentely oli sujuvaa ja jatkamme hänen kanssaan myös tulevaisuuden tapahtumissa.

Heidi Jäntti, Suomen Yrittäjät 4.9.2020

Me, Tradenomit, tilasimme Pipsalta LinkedIn-webinaarin jäsenillemme. Hän esiintyi kuin superstara ja palaute oli sen kanssa linjassa, hän sai mielettömän 4,9/5 arvosanan! Osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä Pipsan jakamaan tietoon ja he saivat runsaasti konkreettisia vinkkejä LinkedInin käyttöön.

 

Kouluttajana Pipsa on positiivinen, olemuksensa on luonnollinen. Hän on ammattilainen, jonka kanssa on todella helppoa työskennellä. Jos tarvitset LinkedIn-kouluttajaa, Pipsa on se, kenen puoleen kääntyä!"

Jori Karjalainen, Tradenomit 29.4.2020

Iso ja lämmin kiitos Pipsa! Finagon 26.5.2020 GoToWebinarilla järjestämä Parhaat LinkedIn-vinkit yrittäjälle ja miksi henkilöbrändäys kannattaa -webinaari oli tänä keväänä yksi parhaimmista webinaareista, joissa olen ollut mukana. Olet tämän kevään webinaarikuningatar!

 

Pidit upean koulutuksen, jossa tarjosit asiallista, toimivaa, käytännönläheistä, hyödyllistä, hyvin palasteltua ja perusteltua sisältöä ja diasi olivat mahtavan selkeät. Opin teknisen asian sekä sain vahvistusta omalle asiantuntijuudelle.

 

Esitystapasi oli juuri oikea tahtinen, asiallinen, tuhti hyvä paketti asiaa ja varsinkin todella käytännönläheistä! Motivoit meitä osallistujia hienosti. Suosittelen lämmöllä Pipsaa kouluttajana!

Pauliina Mäkelä, LinkedIn-webinaarin osallistuja 26.5.2020

MENTOROINTI:

Pipsa saa käsittämättömällä tavalla tunnistettua ihmisistä heidän potentiaalinsa ja osoittamalla sen asianosaiselle, että kuinka paljon hänellä onkaan annettavaa.

Lue lisää >

Pipsan mentoroitavana löysin kauan etsimäni oman alan ensimmäisen vakituisen työpaikan.

 

Lue lisää >

Suositukset
Yhteys

OTA YHTEYTTÄ:

pipsa_aro_isot-41.jpg
bottom of page