top of page

Suoraan aktoreiltani

...suosittelut jatkuvat etusivulta...

Kristiina Selin Someco:

"Pipsa on toiminut mentorinani keväästä 2017 eli vajaan vuoden kirjoitushetkellä.

Suurin asia, miten hän on minuun vaikuttanut, on oman osaamiseni löytäminen ja vähättelemisen nollaaminen. Pipsa saa käsittämättömällä tavalla tunnistettua ihmisistä heidän potentiaalinsa ja osoittamalla sen asianosaiselle, että kuinka paljon hänellä onkaan annettavaa.

Pipsa tekee mentorointia täydellä sydämellä - niin vilpittömästi ja rehellisesti etten ole toista nähnyt."

Malva Sarantila – OP, DriveNow

"Pipsa oli mulle mentorina napakymppi. Hänen innokkuutensa ja energiansa on tarttuvaa - aloin itsekin uskoa itseeni ja kykyihini.

Pipsalta saa takuuvarmasti konkreettisia ja kekseliäitä vinkkejä työnhakuun, työnhaun dokumentteihin, somen käyttöön työnhaussa, verkostoitumiseen sekä itsensä kehittämiseen.

Mentoroinnin kautta tulleesta ilosta, tuesta, kannustustuksesta ja opeista tulee varmasti olemaan hyötyä läpi elämän."

Ville Kekäläinen – Konserttikeskus

"Pipsan mentoroitavana löysin kauan etsimäni oman alan ensimmäisen vakituisen työpaikan.

Heti alusta alkaen menimme suoraan asiaan ja keskityttiin työnhaun konkreettisiin asioihin, kuten työpaikkailmoitusten ymmärtämiseen ja niihin vastaamiseen.

Pipsan aikaisempi oma kokemus työttömyydestä ja työnhaun vaikeudesta auttoi varmasti ymmärtämään tilannettani paremmin.

Minulle merkittävin hetki mentorisuhteemme aikana oli kuitenkin se hetki, kun sain lopulta tietää saaneeni työpaikan: Pipsa hihkui ilosta vähintään yhtä paljon kuin minäkin."

Mari Vehmanen – Obsido

"Usko itseeni ja omiin vahvuuksiin kasvoi mentoroinnin aikana, oli ihana tunne että oli vihdoin tukea, koska työnhaku on todella uuvuttavaa, jos ei tule onnistumisia.

Pipsa sai lopettamaan ajattelun itsensä vähättelystä ja keskittymään vahvuuksiin, jotka olivat olleet olemassa mutta en ollut osannut niitä tuoda ilmi.

Pipsa onnistui todella hyvin konkreettisin esimerkein ja vinkein saamaan minusta irti tekemään työnhakudokkareista aivan uuden tasoiset sekä oli tukemassa työnhaun eri vaiheissa ja tsemppasi eteenpäin aina haastatteluvaiheeseen saakka.

Olen ikuisesti kiitollinen miten minulle tuntematon ihminen auttoi niin paljon ja käytti aikaansa minuun minun työnhaussa. Todella iloinen ja pirteä persoona sekä erittäin motivoitunut! Vahva suositus!

Muun muassa näitä superhienoja ihmisiä olen viimeisen 2 vuoden aikana saanut mentoroida – ja myös minä olen oppinut heiltä kaikilta ihan valtavan paljon, ihan kaikesta. <3 Jälleen kerran, tämä on kiitollisinta työtä, jota ihminen voi minun nähdäkseni tehdä – oikea etuoikeus.

-Pipsa

#työnhaku #aktori #suosittelu #aktorikokemuksia

Kuukauden postaus:
Viimeisimmät:
Arkisto:
Etsi tägeillä:
Tunnisteita ei vielä ole.
SEURAA:
  • Facebook mentori.pipsa
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram apipsa
bottom of page