top of page

Kuinka yrittäjäksi ryhdytään 2,5 viikossa?

No ei ainakaan tekemällä kaikkea yksin! 💪

Ideasta toteutukseen:

Mun ideahan oli perustaa tämä yritys kyllä, mutta vasta syksyllä. Halusin tehdä kaiken rauhassa ja niin kuin yritys "kuuluukin" perustaa. No, sitten tammikuun lopulla minulle koitti mahdollisuus tulla haastatelluksi Suomen Cosmopolitaniin juurikin mentoroinnista, mahdollisuus johon totta kai tartuin yhdessä ensimmäisen mentoroitavani Villen kanssa! Silloin (eli tammikuun lopussa) keksin, että: "No, voisinhan samalla jo laittaa yrityksenkin pystyyn, mikä jottei!"

En vain heti tullut kysyneeksi, että milloin lehti ilmestyy: se olikin haastatteluhetkestä jo n. 3,5 viikon päästä! Tästä 3,5 viikosta olin useamman päivän reissussa ja heti sen jälkeen hirveässä flunssassa viikon. Aloin kuitenkin tehdä omia sivujani sekä ryhdyin heti puhumaan aiheesta Twitterissä ja Linkkarissa, josta sainkin vastauksia heti ja mikä tärkeintä – sain pyytää avukseni blogi-, some-, sisältö-, webinaari-, verkkokurssiguruja.

Parasta on se, että sain nämä ihmiset kiinni ja he pääsivät hyvinkin lyhyellä varoajalla kanssani Rooibos-teelle ja kahveille Helsingin erinäisiin kahviloihin kertomaan heidän super-osaamisestaan! Ilman heitä tämä ei todellakaan olisi ollut mahdollista tässä ajassa – tai ainakin jokin osa-alue olisi vakavasti kärsinyt kiireestä!

Videolla kerron tästä kaikesta lisää.

Katso video alta tai voit copy-pasteta URLin tästä: https://youtu.be/IyxowQ6V_EA.

Lisää videoita on luvassa pian!

-Pipsa

#mentorointi #yrittäjä #cosmopolitan

Kuukauden postaus:
Viimeisimmät:
Arkisto:
Etsi tägeillä:
Tunnisteita ei vielä ole.
SEURAA:
  • Facebook mentori.pipsa
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram apipsa
bottom of page