top of page

LinkedIn-vinkit osa 1


Parhaat LinkedIn-vinkit osa 1


Tiedät, että LinkedIn-profiilisi ei ole tarpeeksi hyvin täytetty tai että siellä on vanhentunutta tietoa. Tilanne ei ole muuttunut moneen kuukauteen tai jopa vuoteen, koska et tiedä, mistä aloittaa.

Tunnen tunteen. Mulla myös oli aikoinaan Summary kirjoittamatta parikin vuotta, ja se ahdisti niin, että kynnys sen kirjoittamiseen ja julkaisuun vaan kasvoi.

Siksi keräsin omaan LinkedIniin kasan vinkkejä, kuinka sä pääset yli alun vaikeimmista kohdista: Headlinen ja Summaryn kirjoittamisesta. Klikkaa itsesi postauksiin, niin saat omasi päivitettyä ajan tasalle. Ja ei hätää, siellä on vinkkejä myös teille, jotka ette voi avoimesti olla työnhaussa!

Headline:

Vinkit työnhakijoille

Vinkit hiljaiseen työnhakuun

Summary:

Vinkit osa 1

Vinkit osa 2

Vinkit osa 3

Yhteenvetona: se mitä et kerro, profiiliasi lukeva ei voi tietää! 🤯 Sama pätee CV:seesi. Oletko kertonut osaamisestasi kaiken oleellisen haettavan työn kannalta vai "pimitätkö" osaamistasi tai puhut aiheen vierestä?

Ja nyt sinua meinaa alkaa ahdistaa, että tässä on ihan liikaa tehtävää kerralla ja mitä se osaaminen edes on?! No worries, tunnen tämänkin tuskan.

Siksi loin sinulle LinkedIn-profiilin täyttökalenterin, koska kaikkea ei todellakaan – eikä kannata! – tehdä yhdeltä istumalta. Ja mitä se oma osaaminen tosiaan on? No ei ainakaan pelkkää kovaa ammatillista osaamista, vaan paljon muutakin. Tsekkaa ja lataa nämä kivat harjoitukset LinkedInin täytöstä ja omasta, uniikista osaamispaletistasi täältä. Oikein kivoja hetkiä oman Linkkarin ja osaamisen tunnistamisen kanssa! 🙌

👉 Muista, että voit aina olla minuun yhteydessä, jos tarvitsevat enemmän jeesiä näiden kanssa. Laita minulle mailia tästä tai tutustu palveluihini täältä!

Ihanaa päivänjatkoa!

P.S. Onhan LinkedIn-profiilisi All Star? Jos ei, tee tarvittavat korjausliikkeet (ohjeet omasta profiilistasi, jossa tämä profiilin luokituskin löytyy), niin sinut löydetään paremmin!

-Pipsa

#työnhakumentori #mentori #LinkedIn #työnhaku

Kuukauden postaus:
Viimeisimmät:
Arkisto:
Etsi tägeillä:
Tunnisteita ei vielä ole.
SEURAA:
  • Facebook mentori.pipsa
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram apipsa
bottom of page