top of page

Markkinointikonsultointi – siis mikä? ..Miten? ..Miksi?

Kesällä 2020 aloin tarjota myös yrityksille uusia palveluja, markkinointikonsultointia. Hyvin usein minulta pyydetään LinkedIn-koulutuksia, mutta voidakseni tarjota huippu-LinkedIn-koulutuksia, minun on ymmärrettävä paremmin yrityksen markkinointi- ja liiketoimintatavoitteita, ostajapersoonia ja asiakaspolkuja, sisältökyvykkyyksiä ja -strategiaa, työnantajabrändäysstrategiaa jne jne. Ja mitä olen myös huomannut, on se, että nämä asiat ei monella yrityksellä vielä ole siinä pisteessä, kuin ne voisivat olla (näin kauniisti sanottuna 😇). Ymmärsin, että minähän voin laittaa ne kaikki kerralla kuntoon! Plus auttaa myös verkkosivujen optimoinnissa, mittareiden asettamisessa ja analytiikassa, sometilien perustamisessa ja vaikka missä!


Eli pelkkien LinkedIn-koulutusten sijaan tarjoan yksityisille yrityksille myös hyvin kokonaisvaltaisia markkinointikonsultointikokonaisuuksia, aina asiakkaan tarpeeseen räätälöitynä! Tällaisen paketin huipentumana on sitten se LinkedIn-koulutus tai pari, joissa sitten päästään toteuttamaan isompien tavoitteiden mukaista strategiaa fiksusti. Otetaan mieluummin kaikki irti, kuin tehdää puoliksi sinne päin, eiks niin!


Lue lisää markkinointikonsultoinnista täältä ja osaamisestani LinkedIn-profiilistani! Lähetä sitten ihmeessä kyselyä, miten voin auttaa teitäkin. Minulla on +7 vuoden kokemus modernista markkinoinnista erilaisista ympäristöistä erinomaisin tuloksin ja suosituksin, tosi mielelläni toisin sen osaamiseni myös teille. 😊Ystävällisesti,

Pipsa Aro

House of Ikigai

pipsa.fi

Kuukauden postaus:
Viimeisimmät:
Arkisto:
Etsi tägeillä:
Tunnisteita ei vielä ole.
SEURAA:
  • Facebook mentori.pipsa
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram apipsa
bottom of page