top of page
Hymyilevä kuva Pipsa Arosta puun katveessa

Autan sinua TYÖNHAUSSAsi.

CV-POHJA
(ladattava PDF)

"Millainen on hyvä CV v. 2023? Mitä CV:ssä pitää olla? Mitä taas ei?"

Kaipaatko CV-pohjaa, jonka fokus ei ole kauniissa ulkonäössä vaan siinä kaikista tärkeimmässä: sisällössä?

Osta ja lataa tästä itsellesi CV-pohja, johon olen listannut ja asetellut helposti ymmärrettävään muotoon kaikista parhaat CV-vinkkini!

 

CV-pohjan ostanut jo yli sata työnhakijaa monilta eri aloilta, niin nuoria kuin urallaan jo pidemmälle ehtineitä. Palaute on ollut erittäin hyvää: työhaastattelukutsuja on tämän avulla saatu! Sehän on tärkeintä.

Kun ostat tämän, saat paluupostissa mailiisi PDF:n, jonka mukaan voit tehdä omasi Wordilla tai Google Docsilla. Omani olen tehnyt Docsilla. Kun olet saanut sisällön kuntoon, voit asetella tekstin vaikka Canvan tai Etsyn valmiisiin, visuaalisesti miellyttäviin pohjiin.

LINkedin-sparraus
(1,5H ETÄTAPAAMINEN)

"Mitä hyötyä Linkedinistä on, jos ei ole työnhaussa? Miksi kannattaisi aktivoitua?"

Joka päivä rekrytoijat etsivät alasi ihmisiä töihin. Myös muut kiinnostuneet haluavat löytää sinut. Oletko heidän löydettävissä? Tietävätkö he olemassaolostasi?

Onko oma profiilisi tyhjä/sisältääkö se vanhentunutta tietoa? Häpeätkö sitä? Eikä sinulla olisi aikaa, energiaa tai osaamista sen päivittämiseen ajan tasalle?

LinkedInissä käydään päivittäin satoja asiantuntijakeskusteluja, mutta jos sinä taistelet "sisältömörön" kanssa, et siksi itse osallistu, vaikka kovasti mieli tekisi?

I got you.

Olen itse yksi Suomi-LinkedInin aktiivisimmista "superkäyttäjistä", ja avullani sekä entry että korkeimman levelin tekijät oppivat 1-2 tapaamisella,
kuinka LinkedIn otetaan kunnolla haltuun ja miten siitä saa kaiken hyödyn irti.

YKSILÖMENTOROINTI
(1,5H ETÄTAPAAMINEN)

"Mikä on unelmatyöni? Mitä voin tehdä saavuttaakseni sen?"

Yksilömentorointi on sinulle, joka haluat istua kanssani kunnolla alas ja käydä perusteellisesti läpi oman tilanteesi: työnhaku, urasparraus, oman osaamisesi kirkastaminen, alanvaihto unelmatyösi pariin jne.

Autan sinua videopuheluitse (Google Meet, Teams) 1-1,5 tuntia kerrallaan, voit ostaa useamman kerran (väh. kaksi)Pureudumme asiaasi tehokkaasti, konkreettisesti harjoitelun ja keskustelun keinoin ja sovellan kaikkea kymmenien mentorointikokemusteni kautta kertynyttä osaamistani sinun tilanteeseesi.

Voin mentoroida niin junnumpia kuin jo pidemmälle ehtineitä, kokeneempia tekijöitä monenlaisissa eri työelämän tilanteissa ja vaiheissa.
 
 Kysy lisätietoa!

249€/krt
Miksi

Mentorointi.

Suurin intohimoni.

hymyilevä kuva Pipsa Arosta kahvilassa

Mistä kaikki alkoi:

Loppuvuodesta 2014 olin ollut työttömänä jo useamman kuukauden ja valmistuin AMK:sta työttömäksi – ja se oli aivan hirveää. Vielä muutaman kuukauden valmistumiseni jälkeen etsin töitä hyvinkin aktiivisesti (eli miltei vuoden yhteensä), kunnes vihdoin natsasi. Aloitin suomalaisen ohjelmisto-startupin markkinointipäällikkönä maaliskuussa 2015. Voit ehkä kuvitella, kuinka onnelliseksi se voi ihmisen tehdä niin pitkän työttömyyden ja kovan yrittämisen jälkeen!

 

Loppuvuonna 2015 törmäsin random-kaverin FB-tykkäyksen kautta Suomen Mentorien mentorihakuun. Rakastuin ohjelmaan ja sen ydinajatukseen heti: "Jokainen tarvitsee jonkun, joka uskoo häneen". Hain vapaaehtoiseksi mentoriksi siltä istumalta.

KUINKA PALJON MENTOROIN:

Aloitin mentoroinnin 2016. Tähän saakka (huhtikuu 2023) minulla on ollut 6 "kokoaikaista" mentoroitavaa Suomen Mentorien kautta ja 20+ sen ulkopuolelta monelta eri alalta.

Nuorimmilla mentoiratavillani unelmana on ollut sen elämänsä 1. vakkariduunin saaminen tai kokeneemmilla vaihtaa työstä uuteen, mieluisampaan tai tehdä kokonainen alanvaihdos. Olen tavannut paljon ihmisiä myös kahvilla, kun tarve on ollut pikaisemmalle tsemppaukselle tai sparraukselle. Vuoden 2018 onlinekurssin kautta koulutin myös kymmeniä ihmisiä. Myös heiltä kuulen niitä hienoimpia uutisia aina sitten jonkin ajan päästä – töitä on saatu!

Voit myös katsoa esittelyvideoni!

LUE KOKO JUTTU blogisTani >

Puhuja1

palveluni YRITYKSILLE.

Kutsu minut puhujaksi

Tulen mielelläni tilaisuuteesi puhujaksi seuraavista aiheista:

1. LinkedIn-koulutus ja LinkedIn-workshop (lue lisää täältä)
2. Henkilöbrändäys

3. Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen
4. Työnhaussa onnistuminen (suomeksi ja englanniksi)

puhekeikkojen hinnoista sovitaan tapauskohtaisesti
(teen vain 2 pro bono -puhekeikkaa vuodessa)

Psst..! Kysy myös kaupallisista yhteistöistä ja juontokeikoista!

EMPLOYER BRANDING

Autan nyt myös yrityksiä employer brandingissä! Konsultoin urasivujen tekemisessä ja optimoinnissa, osaajapersoonissa, osaajapoluissa, rekrytointiprosesseissa, sisältöstrategiassa, some- ja sisältömarkkinoinnissa ja erityisesti LinkedInin hyödyntämisessä työnantajabrändäyksessä.

Minulla on hyvin vahva markkinointiosaaminen, jo yli 8 vuoden ajalta. Työkokemusta minulle on kertynyt niin Googlelta ja IBM:ltä kuin kahdesta eri ohjelmistostartupista ja IT-rekrytointiyhtiöstä. Ko. IT-rekryfirmassa toimin employer branding -strategina 2 vuotta, ja koulutin employer branding -osaajia, sekä tuotin paljon suosittua employer branding -sisältöä.

OTA YHTEYTTÄ:

TAVOITAt minut.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram apipsa
  • Facebook mentori.pipsa

Fyysisesti olen Berliinissä, mutta videopuhelut toimivat oikein hyvin!

Löydät minut
bottom of page